Kino Video Editor
 
  Kino / dvgrab
Latest News
Download
Features
Requirements
Screen Shots
  Support
User Guide
HOWTOs
FAQ
Mailing Lists
Contributed Code
  Development
Project Vision
Developer Guide
Source Code
Current Developers
Report a Bug
  Community
Success Stories
Discussion
 

I have closed the forums to new postings because there was not enough discussion, I answered nearly all the questions, and I no longer work on Kino. Please use the forums provided by your Linux distribution. Meanwhile, I will leave this open in read-only mode to serve as a knowledge base.

Subject: "AVI files do not work" Previous topic | Next topic
Printer-friendly copy Email this topic to a friend
Top Linux Digital Video The Digital Video FAQ Topic #6
Show all folders

SchirmacherMon Apr-01-02 05:54 PM
Member since Dec 01st 2001
302 posts
Click to send email to this author Click to send private message to this author Click to view this author's profile Click to add this author to your buddy list
#6, "AVI files do not work"
Edited on Mon Apr-01-02 06:08 PM

          

AVI files created on a Windows system can't be imported in Kino. AVI files created with Linux do not play on a Windows system.

  

IP Printer Friendly copy | Reply | Reply with quote

AVI files do not work [View all] , Schirmacher, Mon Apr-01-02 05:54 PM
RE: AVI files do not work, Schirmacher, Apr-01-02 06:07 PM, #1
Top Linux Digital Video The Digital Video FAQ Topic #6 Previous topic | Next topic
Powered by DCForum+ Version 1.1
Copyright 1997-2002 DCScripts.com